Termékek

Gyógyulást a szervezet öngyógyító képességének működésbe hozásától várhatunk

A NATURAL P. a világ legkomplexebb összetevője. 100%-ban természetes alapanyagokból álló táplálék-kiegészítője.

Natural P Életcsomag

A NATURAL P. program két komponensű

VITAMINITAL    BLUE
NATURAL P.    GREEN

ALKOTÓELEMEI
Tiszta méhpempő, vörös és barna tengeri alga, szójabab, búzakorpa, búzacsira.

Ezek tartalmazzák azt a mintegy 130-135 anyagot, amely a

 • szervezet élettani működéséhez
 • az immunrendszer magas szintre emeléséhez
 • a szervezet méregtelenítéséhez nélkülözhetetlenek

ÁR

39 370 Ft

Rendkívüli jelentősége van:

 • a szervezet regenerálódásában
 • az elhasználódott szervünk megújulásában (izom, csontvázrendszerünk, ízületek)
 • az elmeszesedett érrendszerünk újra átjárhatóvá tételében
 • a szervezet öngyógyító képességének megõrzésében
 • a szellemi és fizikai kapacitás növelésében

BLUE Vitaminital

Blue egy különleges eljárással 100% tiszta méhpempõbõl (Gelee Royalból) készült, vitaminital.

A méhpempő a méhkirálynő tápláléka. Ez az értékes, egyedülálló anyag a királynő életét 8-10 évre megnyújtja. Ezáltal a királynő 30-szor tovább él, mint a méhkaptár bármelyik egyszerű dolgozója. Mindezek mellett a királynő hatalmas megterheléseknek van kitéve: naponta közel 2000 petét rak le amelynek össztömege testsúlyának mintegy háromszorosa. A méhpempő megvédi a méhkirálynőt egész élete során a betegségektől, optimálisan megerősítve annak immunrendszerét.

Összetevők

 • 400mg méhpempõ
 • szilvalé sürítmény
 • fruktóz
 • teakivonat
 • búzacsirakivonatok
 • C-vitamin
 • savanyúságot szabályzó tejsav
 • szelén
 • sárgabarackmag-kivonat
 • nikotinamid
 • élesztõ
 • E-vitamin
 • béta-karotin

A méhpempőt több különböző szempontból számos tudományos vizsgálatnak vetették alá. Létfontosságú és értékes alkotóelemek nagy számát találták benne. Bebizonyították, hogy az emberi szervezet számára fontos energiaforrás. A méhpempő tartalmaz: foszfort, ként, B1, B5, B8, B12, A, E, K, és P vitamint. Pantoténsavat, dezocidsavat, 10 hidroci-, 9 decén-, 25 féle amminósavat, 9 féle hormonnukleinsavat, stb. Továbbá nyomokban vasat, nikkelt, mangánt, kobaltot, különféle enzimeket és fermentumokat. A még ismeretlen részek (kb. 2,94%) is igen értékesek.

Szelén – létfontosságú nyomelem

A szélén a káros anyagcseretermékek lebontását végzi, “megköti” a szabad gyököket, ily módon gondoskodik nap mint nap a szervezet méregtelenitéséről.
A tápanyagok szelén tartalma erősen ingadozik. Ennek oka: a növények a szelént a talajból nyerik és manapság a földek szeléntartalma igen alacsony a műtrágyázás miatt.

Sárgabarack-kivonat

Az oxigén testünk sejtjeiben életet és erőt jelent, egész egyszerűen azért, mert számos, sejten belüli folyamatban az oxigén döntő szerepet játszik. Túl kevés mozgás, környezeti ártalmak (szén-monoxid, kipufogógázok), vagy akár stresz is okozhat elégtelen oxigénellátást. Az oxigénellátás zavara, adott esetben hiánya szintén gyengíti az immunrendszert.
A kutatók felfedezték, hogy a sárgabarackmag-kivonat tartalmaz egy bizonyos anyagot, mely elősegíti a sejtek oxigén-felvételi folyamatát. Ezt az “oxigén-tartály” szintén tartalmazza a Blue.

ALKOHOLMENTES!
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ!

VIRÁGPOR ALLERGÉNEKET NEM TARTALMAZ

A méhpempő fogyasztása normalizálja a szervezet megzavart élettani működését. A belső elválasztású (Endokrin) valamint a hormontermelő mirigyek működését egyensúlyban tartja és serkenti, ezzel az egész szervezet karbantartását regenerálását hozza létre.

A VARÁZSLATOS HÁRMAS:

Külső hatások – sugárzás, ózon, környezetszennyeződés, de belsõ megterhelések is, úgymint nikotin, alkohol, gyógyszerek legyőzhetővé teszik a szervezetet. E hatások következtében úgynevezett szabad gyökök jönnek létre.

A kutatásek megerősítik: a szabad gyökök képesek a sejteket teljesen tönkretenni vagy azokat szerkezetükben olymódon károsítani, hogy azok feladatuk ellátására képtelenné válnak. A legártalmasabb, látható következmény a bőr túl korai öregedése! Az orvosok évek óta figyelik a krónikus degenerativ betegségek gyakoribbá válását, a szív és keringési betegségekben szenvedők száma egyre növekszik, nagyobb az infarktus, az érelmeszesedés és a rákveszély.

Tennünk kell valamit táplálkozásunk végtelen szegénysége ellen! A szabad gyökök megállíthatók egy hármas kombinációval, mely tartalmaz: C-vitamint, E-vitamint és béta-carotint. Ez a hármas képezi ugyanis a legütőképesebb elhárító rendszert. A C-vitamin főként a sejtek belsejében, az E-vitamin önmagában képes a szabad gyökök számát mintegy 20%-kal csökkenteni, másik két társával együttesen az eredmény 95%.

GREEN Örlemény

A GREEN tökéletesen illeszkedik a BLUE által elinditott jótékony folyamatba. A GREEN csodálatos hatása a szervezet mindennapos vitaminokkal és vitalizátorokkal való ellátásán alapszik. Az intenzív vegyi földművelés, valamint az egyéb ipari ártalmak hatására hiányoznak táplálkezási láncunkból és ezen keresztül szervezetünkből is a fentes vitaminok, ásványí anyagek és enzimek.

NATURAL P. GREEN 14 vitaminjával, 22 ásványi anyagával, 17 aminosavával, valamint 22 telitetlen zsírsavával teljesiti az élet pszihológiai folyamatának minden lehetséges előfeltételét. A GREEN különösen ajánlott mint kiváló táplálkozás-kiegészítő, a helytelen étkezés következményeként kialakult hiány jelenségek megszüntetésére.

A vitaminokat a GREEN provitaminok formájában tartalmazza. E módon képes szervezetünk leghatékenyabban a vitaminok felvételére. Ugyanúgy, mint az ásványi anyagok és aminosavak, a vitaminok is tisztán növényi eredetűek, pontosan olyanok, amilyeneket tulajdonképpen az étkezés során kellene magunkhoz vennünk.

Egyedülálló előállítási folyamat ágyazza be ezeket a fontos hatóanyagokat egy speciálisan növényi rost környezetbe. Ez azt segíti elő, hegy a gyomorsavak ne tudják ezen érzékeny anyagokat megsemmisíteni, mielõtt a vékonybél feldolgozná őket.

A két termék, a BLUE és a GREEN szinergikus összehangolt összhatás révén értékes tápanyaghoz juttatja a testet.

Egészség helyes táplálkozással – avagy mennyire egészségesek élelmiszereink? Kísérletek kimutatták, hogy a zöldségek és a gyümölcsök ma lényegesen kevesebb vitamint és ásványi anyagot tarta1maznak, mint 30 évvel ezelőtt.

A műtrágyák hatásának következtében a zöldségek és gyümölcsök víztartalma jelentősen megnő, ezáltal kiszorulnak a fontos vitaminok és ásványi anyagok.

GREEN Örlemény

Összetevők

 • búzakorpa
 • búzacsira
 • szójabab
 • barna és vörös tengeri alga

Információk

Magunkról
Rendelés
Elérhetőség
Viszonteladók

Kapcsolat

Debrecen, Csigekert utca 33.

+36 (52) 531-015
+36-30-995-2958
06-30-409-3311

+36 (52) 531-015
+36-30-995-2958
06-30-409-3311