Magunkról

A HAGELS Kft. 2000-től saját termékeként , kizárólagos forgalmazója a NATURAL P. termékeknek, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetéssel. Családi vállalkozás. Sikerük kulcsa, hogy a hozzájuk fordulók szakértői támogatás mellett kapnak segítséget, hogy megőrízzék illetve visszakapják egészsegüket. Általuk forgalmazott táplálékkiegészítők prémium kategóriás termékek, melyeknek természetes hatóanyagai a szervezet harmónikus egyensúlyának fenntartását segítik. Wermer Mária és Wermer Ivett személyesen garantálják a fogyaszók elégedettségét.

Mottónk:

„A gyógyulás nem a patikából ered”

Miért van szükség táplálék-kiegészítőre?

A múlt században az emberek nem ismerték a táplálék-kiegészítőket, de nem is volt rájuk szükségük. Ha egy parasztember leült az árokpartra, s megevett egy darab ke­nyeret egy jókora szalonnával, s hozzá egy fej vöröshagymát, akkor hozzájutott a szükséges tápanyagokhoz. Ma nem teheti ezt meg, mert a mezőgazdaságban mű talajon, műtrágyával dolgoznak, sőt a génmanipulált termékek elterjedésének veszélyével is szembe kell néznünk. Az élelmiszereket festik, színezik, homogenizálják, tartósítják. Ha egy élelmiszerbolt hűtőpultját az elejétől a végéig kiesszük, akkor sem jutunk hozzá életfontosságú anyagok sorához.

Az Országos Élelmezési és Táplálkozástudományi Intézet volt főigazgatója, Rigó professzor úr 20 éve hajtja, hogy nagyon nagy baj lesz az egészségünkkel, ha nem változtatunk a mezőgazdasági termelési technikán és az élelmiszeriparon. Tizedannyi betegnek sem kellene a kórházakban lennie, a rendelőintézetekbe járnia, ha ezt a táplálékkiegészítőt valamilyen formában fogyasztanák.

Gyógyulást a szervezet öngyógyító képességének működésbe hozásától várhatunk

Minden betegségnek egyetlen oka van: a szervezetben felhalmozódott méreganyagok – hangsúlyozta a doktor. Mivel a Natural P. táplálékkiegészítõ méregtelenít, ezért jó számos egészségügyi problémánál.

Van mellékhatása?

Nincs, mert nincs benne az egészségre káros anyag. Folyamatosan lehetne fogyasztani. A szervezetet, illetve az immunrendszert optimális állapotba hozza.

A Natural P-t milyen korú ember szedheti?

Fél éves kortól kezdve az élet végezetéig, s nemre való tekintet nélkül. Mint mondtam, minden betegségre kifejezetten jobbító hatással bír. Valamennyi betegség fő oka a tönkrement immunrendszer. A Natural P. méregtelenít, s az immunrendszer működését magas szintre emeli.

Előzze meg állapotfelmérésünkkel a betegségeket!

Most 6 főnek ingyenes!

Rengeteg olyan kivizsgált esetünk van, amikor a nőnél évek óta meddőség állt fenn, de a kivizsgálás során sem a férjnél, sem a feleségnél nem találtak elváltozást. Arra a megállapításra jutottunk, hogy a szervezet ugyan mûködget, van peteérés, de a szervezetnek nem ideális az állapota a terhesség létrejöttéhez. Ezen segít a Natural P, mert a szedésének hatására a szervezetben minden aszerint kezd mûködni, amire teremtődött. Ha például túlműködik a pajzsmirigy, akkor lecsökkenti, ha alul, akkor felemeli a hormontermelését. Ez minden belsõ
elválasztású mirigyrendszerünkre érvényes, így a mellékvesére, az agyalapi mirigyre stb. A Natural P-nek hallatlan nagy az idegsejtregeneráló képessége. Ezt külön szeretném hangsúlyozni! A legminimálisabb maradvány tünetekkel gyógyulnak az agyvérzéses betegek, ha az agyvérzés pillanatától elkezdjük adagolni nekik e táplálékkiegészítõt. Ez a termék segítség lehet gerincsérveseknek, természetesen ez csak akkor igaz, ha a gerincsérv még nincs kiszakadva, mert az már csak mûtéttel gyógyítható anatómiai elváltozás.

E táplálékkiegészítõ az érelmeszesedéssel is felveszi a harcot, mert lassú, szívós munkával leoldja az erek faláról a lerakódott koleszterint és meszet.

Információk

Magunkról
Rendelés
Elérhetőség
Viszonteladók

Kapcsolat

Debrecen, Csigekert utca 33.

+36 (52) 531-015
+36-30-995-2958
06-30-409-3311

+36 (52) 531-015
+36-30-995-2958
06-30-409-3311